Kilpailukutsu

Kankaanpään Ampumaurheilijat järjestävät Mikko Nordquistin muistokilpailuna Kankaanpää Open 2019 -tapahtuman 16.–17.11.2019 ja kutsuvat mukaan kilpailijoita, katsojia, toimittajia ja kaikkia ampumalajeista kiinnostuneita sekä niiden parissa viihtyviä. Kahdesta kilpailusta koostuva ampumaurheilutapahtuma sijoittuu Kankaanpäähän Länsi-Suomeen.

Paikka:
Tapahtuma järjestetään Kankaanpään Liikuntakeskuksessa (Jämintie 10, Kankaanpää). Kilpailuareena varustetaan Megalinkin laitteistolla ilma-aseita varten.

Ohjelma:
• Perjantai 15.11. Saapuminen, harjoituspäivä, ilmoittautuminen aukeaa
• Lauantai 16.11. Kilpailupäivä: Alkukilpailu (60 ls.) ja finaalit (ISSF-säännöin)
• Sunnuntai 17.11. Kilpailupäivä: Alkukilpailu (60 ls.) ja Superfinaali

Sarjat:
Lauantaina ilmakivääri/ilmapistooli: M, M20 ja N, N20. Sarjojen finaalit kilpaillaan samana päivänä.
Sunnuntaina käydään jatkokilpailu samoille sarjoille ilmakivääri/ilmapistooli: M, M20 ja N, N20. Lauantain ja sunnuntain kilpailujen yhteistulosten sekä arvan perusteella valitaan osallistujat superfinaaleihin, joissa sarjoja on kaksi: ilmakivääri ja ilmapistooli. Valinta tapahtuu siten, että nuorista (M20 ja N20) sekä aikuisista (M ja N) superfinaalipaikan saa viisi (5) parasta lauantain ja sunnuntain yhteistuloksen perusteella, ja lisäksi kaksi (2) paikkaa arvotaan lauantaina ja sunnuntaina osallistuneiden kesken.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumislomake aukeaa kilpailun verkkosivuille www.kankaanpääopen.fi. Ilmoittautuminen alkaa 9.9. ja päättyy 6.11. Osallistujamäärä on rajattu.

Hinnat:
• Lauantain kilpailuun osallistuminen 30 euroa.
• Sunnuntain superfinaaliin osallistuminen 45 euroa.

Superfinaali:
Kyseessä on tapahtuman oma pudotuskilpailu, joka käydään ilmakiväärillä ja -pistoolilla. Superfinaalissa jokaista laukausta seuraa varoituksen jakaminen huonoimman laukauksen suorittajalle. Kahdesta varoituksesta tie eteenpäin katkeaa. Julistettavaksi jäljelle jää lopulta voittaja.

Superfinaaliin päästäkseen osallistujan pitää kilpailla sekä lauantain että sunnuntain alkukilpailussa. Kilpailijoita itse superfinaalissa on yhteensä 12: viisi parasta nuorista sekä aikuisista sekä kaksi arvottua osallistumista. (Superfinaalia ei kuitenkaan järjestetä sarjalle, mikäli sen osallistujamäärä on vähemmän kuin 12 osanottajaa.)

Superfinaalin palkinnot:
1. 500 €
2. 250 €
3. 100 €
4. 80 €
5. 70 €