Tiukkaa mitalitaistoa pistoolissa

Kankaanpää Open-kilpailussa käytiin ilmapistoolin miesten sarjassa erittäin tasaväkistä vääntöä sijoista 2-4. Loppujenlopuksi sijoitukset ratkottiin napakymppien määrän perusteella. Hopealle 17 napakympin turvin tuli LSA:n Jyrki Turja pistein 567. Samalla pistemäärällä RSA:n Tarmo af Ursin tuli kolmanneksi 15 napakympillään ja neljänneksi NAS:n Karri Turunen 12 napakympillä.

Miesten sarjan voitti PAS:n Aleksi Pirttimäki pistein 572, joista napoja oli 16 kappaletta. -Nyt tuntuu hyvältä. Ensimmäinen sarja meni hienosti. Loin itselleni paineita tuloksen pysyessä jatkuvasti kovana ja rupesin jännittämään loppupuolella. Suoritus pysyi kuosissa, vaikka viimeisessä sarjassa tuli kiire. Ammuin sarjaan 98 pistettä ja paransin omaa kisaennätystäni loppujen lopuksi 5 pisteellä. Lähden ensi viikolla kisoihin Unkariin, joissa pyrin EM-kisarajan 577 saavuttamiseen, kertoi Pirttimäki palkintojenjaon jälkeen.

dsc_3701

TSA:n Konsta Kivi voitti sarjan M20 pistein 557, joista napoja oli 12kappaletta. -Tämä oli minulta alisuoritus. Nyt ei tunnu kovin hyvältä, totesi Kivi kilpailun päätyttyä. Toiseksi sijoittui RSA:n Niko Roos 554 pisteellä ja kolmanneksi LappjA:n Esa Savola pistein 546.

Sarjassa M50 SA:n Hannes Frigård ampui tuloksekseen 366 pistettä ja sarjassa N20 IU:n Jenna Niemelä 329 pistettä. Molemmat palkittiin kultamitalein suorituksestaan.

Naisten sarjan voitti KokMAS:in Ritva Karri pistein 375, joista 5 napakymppiä. – Koelaukaukset menivät todella hyvin. Mutta itse kilpailussa minulla oli huono olo koko ajan, kertoi Karri heti erän päätyttyä. PAS:n Reetta Hynninen sijoittui toiseksi pistein 371 ja kolmanneksi tuli MA:n Sari Björnholm 368 pisteellä.

dsc_3794