post

Kankaanpää Open 2016

Kankaanpää Open on täällä taas!

Viime vuonna rohkeasti alkuun laitettu ajatus näkyvästä ja kuuluvasta ampumaurheiluilmiöstä saa jatkoa: vuonna 2016 Kankaanpää Open kokoaa yhteen kilpailijat Suomesta ja ulkomailta. Enää kyse ei ole pelkästään pienen hyvän idean täyttämisestä suuren kaksipäiväseksi kilpailutapahtumaksi, vaan nyt ollaan liikenteessä isoilla paukuilla ja vielä hihaan säästetyillä ässillä. Luvassa on ilmakivääri- ja pistooliammuntaa vanhoin ja uusin perintein.

Kankaanpää Open koostuu kahdesta kilpailupäivästä. Niistä ensimmäinen noudattaa ISSF-sääntöjä. Tapahtuman huipennus on kakkospäivän superfinaali, joka esittelee yhden vision siitä, mitä viihdyttävä ja jännittävä ampumaurheilu voi tänään ja tulevaisuudessa olla. Käytettävissä olevan urheiluteknologian avulla Kankaanpään Liikuntakeskus isännöi yhtä suomalaisen ampumaurheilun virtaviivaisimmista spektaakkeleista 18.–20.11.2016.

Oletko sinä mukana?